FruNygren

En kudde av hår?

Publicerad 2012-08-21 21:09:22 i Allmänt

Igår var det efterlängtade besöket på Salong Gioia och jag fick träffa duktiga och supertrevliga Annika.
Håret föll och jag gick ut i en trivsam page, trodde aldrig jag skulle känna mig såhär bekväm efter att ha låtit decimetrar av mitt hår falla.
Det är som jag alltid har haft håret såhär.
Tänkte jag skulle lägga in en liten bild såhär dagen efter då jag tyvärr fick hjärnsläpp och tvättade, fönade och plattade (!!!!???) och SPRAYADE håret!!! WTF liksom.....vad hände där? Nä fy vilken ångest och va fult de blev!! Tvättade det imorse, lät det självtorka som vanligt (nåja, nästan då) och det såg bra ut. Varför lät jag det inte vara så då?
Så här kommer en bild efter en dag på stan i mitt platta tråkiga hår.
Måste även tillägga, fan va svårt det är att ta en bild på sig själv. Hur lyckas ni andra?
Tog ett tiotal med självutlösaren.De flesta blev suddiga, på många såg jag sur, skitnödig eller galen ut på. Jag skojjar inte! Sådär ser jag väl ändå inte ut? Sååå....håll till godo med dessa då ;)
 
 
crazy eyes...
 
Pratade med Annika om hårfärg som tyvärr är nödvändigt för min del som har börjat få vita strån...
Tyvärr så kommer varken Logona eller Sante funka på dem så nu har jag med lite ångest över min fåfänga iallafall köpt en kartong tints of nature...
Hon la om min bena då mitt hår börjat streta åt andra hållet, såklart var det ju där stråna gömde sig.
 
 
Syster gjorde mig sällskap på stan en sväng efteråt, ett besök på Redrum var planerat och jag trodde inte mina ögon då en klänning jag spanat på för läääänge sedan fanns kvar. Ett exemplar, rätt storlek. Jag slog till såklart.
Den åker på i helgen då morsan ska ut å svira ;)

Är hon sådär jämt?

Publicerad 2012-08-21 20:46:26 i Djupt inom mig...

Ok,alla som har eller har haft små barn vet hur det är.
MEN jag SKÄMS! Det går ju fan inte att umgås med mig längre....märker hur jag kommer på mig själv "nu sa hon nått, men vad?" vart tog jag vägen? Vet inte om jag tänker på något annat eller rent av somnat till för en sekund.
Just nu är jag inne i en sån tröttperiod igen.
Tidigare har jag låtit Joline somna vid tutten på nattamningarna men det funkar inte längre och jag vill att hon sover i sin egen säng, så nu är jag mer vaken på nätterna än tidigare och jag är sååå tröööött.
Kan inte hänga med i konversationer längre, glömmer vad folk sagt, får fråga tusen gånger.
Jag är inte ointresserad av dig, bara så fruktansvärt trött.

Hemma zumba

Publicerad 2012-08-19 10:55:03 i Träning/ kost

Nu är träningskortet köpt men ännu inte invigt. Imorgon inleder jag med ett spinningpass, hoppas bara att mina sargade fogar håller för det.
För någon månad sedan köpte jag zumba på dvd med tillhörande maraccas(!??) någon form av lättare hantlar, som det låter, innehållande sand eller liknande. Detta ska invigas NU. Har inte blivit av tidigare p.g. av att vi renoverat vardagsrum och inte riktigt haft någon space att hålla till på.
 
Du kan köpa detta kit för 399.-  (tidigare 640.-) på Halens.se
Innehåller:
Zumba Fitness Basics
Zumba Fitness 20-Minute Express
Zumba Fitness Sculpt & Tone 
Zumba Fitness Cardio Party .
Zumba Fitness Total Body Transformation Guide
2 x Zumba Fitness Toning Sticks
Zumba Fitness LIVE! Workout
Zumba Fitness Flat Abs Workout
Tänkte utmana min fina vän Maria som fick barn strax efter oss. Hon vill gå ner 7kilo tills den 6 oktober. Tror ni jag klarar det? Det är ju bra att ha delmål. Mitt mål är ca 12 kilo. Men jag vill ju även få tillbaka lite av de muskler jag hade förr och muskler väger ju mer än fett så jag tänker inte stirra mig blind på vågen.
 
Här har ni en härlig träningsblogg för inspiration till alla mammor (och alla andra) Min fina vän Sara <3 skriver om mycket bra och intressanta saker, t.ex eko och träning. Hon är proffs faktiskt (stolt) tävlat inom fitness.
 
Nu kör vi! 77-78 kilo är jag på nu och en riktig degklump! (usch!)

Tvivelaktig hårfärg

Publicerad 2012-08-16 20:43:00 i Skönhet

På  måndag ska jag ÄNTLIGEN klippa mig på den nya ekosalongen "Gioia", som drivs av Annka Blyckertz i Gävle!
Jag tror jag bestämt mig för denna frisyr.Vill ha något enkelt och snyggt som inte behövs fixas med så mycket.
Samtidigt behöver jag en rejäl uppfrächning.
Mitt hår har blivit mycket friskare sedan jag började med no poo och balsammetoden,men längderna vittnar fortfarande om tiden då jag färgade, fönade och plattade och slet i mitt stackars hår nästan dagligen.
Tur vi blir klokare med åren.
 
 
Färgar gör jag hemma, men inte längre med Tints of nature som tydligen innehåller parafenylendiamin (ppd).
 
 
Ppd  är allergiframkallande, giftigt för vattenlevande organismer och kan orsaka cancer i urinblåsan.
Detta ämne blev förbjudet i sverige på 40-talet men tillåtet igen då vi gick med i eu.
Tints of nature täcker gråa hår, det sägs däremot inte örthårfärgerna Logona eller Sante göra. Men jag ska testa dem ändå. Vi får se hur det går, för tyvärr har jag några vita strån i kaluffsen.
Annars hade jag med glädje slutat färga håret med.
Men men, har jag kunnat komma sams med mina naglar och mitt vågiga hår så kanske kanske jag kan acceptera några få grå. Hm....nej inte än på länge skulle jag tro. Har ju inte ens fyllt 30 banne mig!
 
 

Enkelt schmenkelt

Publicerad 2012-08-06 21:41:33 i Allmänt

Blev så less på att jag inte fick till min bloggdesign, tror det är det som gjort att jag inte kommit mig för att blogga. Hade det hängandes över mig att jag måste fixa till den..screw that! kör på en enkel simpel färdig design där man inte ens kan välja bilder i #*!!%& headern. Tack! Nu kör vi!

Om

Min profilbild

Cattis

Jag som skriver är en för tillfället föräldraledig tjej på 29år. Bor i Sandviken med min man och mina två barn. Hjärnan är full med ludd just nu, som för de flesta småbarnsföräldrar. Ibland finns varken ork eller tid för bloggandet, trots att jag gärna skulle vilja. Ha överseende med både felstavningar och konstiga meningsuppbyggnader och vad glad över att ni i allafall slipper ha ett samtal med mig. Det. går. trögt. ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela